7 Ağustos 2014 Perşembe

Mixed Kebab- Film


Merhaba arkadaşlar.

Bir film yorumumla parmaklarımı klavyede dans ettiriyorum. filmin adı Mixed Kebab yani karışık kebap. Oldukça iddialı bir film 2012 yapımı yani daha yeni. Bir Türk filmi Belçika' da geçen. çok duygulandığım bir film. Hem Türk filmi hem homoseksüel filmi. Biraz ironik değil mi sizce de? Tamam kalıplara oturtmamam lazım kabul ediyorum ama. Türklerden hiç ummuyordum böyle bir film. Acı bir film olsa da Türkler bunuda başardı deyip gururlanmamak elde değil. Film hakkında pek bir şey söyleyip hevesiniz kaçırmak istemem ama üç beş kelimemi mazur görün. Sorularımda beyninizin kemiğini kemirip dursun.

İbrahim adında Belçika' da yaşayan bir homoseksüel birisi. Kafede çalışan garsona aşık oluyor. Garsonun adı Kevin. Kevin sadece annesiyle yaşayan bir gey ve annesi oldukça anlayışlı. İbrahim için olaylar Kevin' a göre tam zıttı. İbrahim memleketinden bir kızla beşik kertmesi. Evlenmek zorunda. Kız desen Avrupa meraklısı birisi. Bakalım evlenebilecekler mi? Kevin ve İbrahim ayrılacaklar mı? Nasıl bir hayat onları bekliyor? 

Velhasıl ben izledim çok beğendim, duygulandım ve mutlu oldum. Sizde kesinlikle izleyin. 

Fragmanını tabiki de sizinle paylaşacağım:

8 yorum:

  1. Film hakkındaki soruların dikkatimi çekti. En kısa zamanda ben de seyredeceğim. Ama Türklerden ummuyordum demeden önce bence eğer henüz seyretmediysen Zenne filmini seyretmelisin. Benzer konuda yaşanmış bir hikaye ve tamamen Türk yapımı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamda 5 dakika önce o filmi izlemeye başlamıştım :)

      Sil
    2. Kıyaslamak ne derece doğru bilmiyorum ama sen ne düşünüyorsun?

      Sil
    3. 2 filmi de izlemiş biri olarak sen ne düşünüyorsun diye sormam gerekirdi. :)

      Sil
    4. Zenne yorumumu yazacağım buraya okursun :)

      Sil