19 Ağustos 2014 Salı

Ben Artık Mimliyim

Selam arkadaşlar.
İlk defa mimleniyorum. Çok mutluyum. Ben ki herhangi birinin sadece bir selam, merhaba  mesajıyla mutlu olan biri böyle bir şey karşısında gururlandım. Evet, o benim. Ben küçük şeylerle mutlu olan bir insanım. Ne kadar keder ne kadar hüzün taşısadam da  hepsinin üstünden gelebilecek bir tebessümüm bir kahkaham vardır.

Her neyse işte mimlendim ya ben hani. Sorularım var cevaplanması gereken. Birisi benimle röportaj yapıyor. o kişi çok tatlı, o kişi bir tebessüm abidesi, o bir Bitmeyen Rüyanın Perisi. Velhasıl ben sorularımı cevaplayayım.



1) Aşk?

Aşk benim için yasak meyve, en sevdiğim ama ondan korktuğum. Yetiştirmedim mi yüreğimin yeşil bahçelerinde minik aşk fidanlarından, elbette büyüttüm onları. Koca bir çınar yaptım sonra biri gelip kesti. O yüzden biraz umutsuzum bu konuda. Her çınarımın devrilmesi beni mahvediyordu. Ama kısmet diyelim. Belki ölümsüz bir çınar yine yeşerir.





2)Hayat?

İşte o varlık, işte o kavram hep çıkmaza girdiğim. Onunla mı olmalıyım, onsuz da olabilirmiyim bilmiyorum. Elimden geldiğince onu yaşamak, onunla gülmek, onunla iyi ki var demek en çok yaptığım şey. Kapatılan kapıların önünde durup 'Hayat' adlı anahtarımla aralıyorum onları. İyi ki var, iyi ki onu yaşıyorum.




3) Umut?

Bendeniz çok pozitif düşünceye sahip kişi her zaman cebimde biraz umut taşırım. Olur da karşıma çocuk çıkarsa verir mutlu ederim diye. Çoğu zaman o çocuk ben oluyorum.



4) Acı?

Acı, acı, acı neydi ya acı? Kusura bakmayın ya ben onsuz yaşamayı alışkanlık haline getirmişim. O her oyuna başladığında minicik bir gülücüğüm onu alt ediyor. Haliyle tanımıyorum kendisini.



5) Gülmek?

Beni güçlü kılan şey. Öyle kaslı maslı, dalyan boylu, kalın sesli biri değilim. Ama güçlüyüm. Onlarsızda güçlü olunabileceğini göstermek için. En büyük silahım yani gülümsememle güçlüyüm. Onla yapılıyım ben. Onla kanatlıyım.



Bu arada çok teşekkür ederim beni mimlediğin için Rüya Perisi.:)

2 yorum:

  1. Ya ben çok teşekkür ederim ki bana güzel cümlelerin için :) En çok beğendiğim cevabın "Gülmek" oldu :)
    Her zaman en büyük silahın gülümsemek olsun! ^.^
    Çokta güzel cevaplamıssın ki soruları beni kırmadığın için kocaman teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim asıl :)

    YanıtlaSil