13 Ocak 2014 Pazartesi

Günlük 1: Mavi Saçmış, İş Saçta Bitseydi Şimdi Rapunzel' e Tapardık



Günlüğümü biraz buraya yazacağım.

Anlamıyorum ki biz öğrencilerin üzerinde olan baskıyı tek ben mi hissediyorum yoksa hissediyorlarda bir şey mi demiyorlar akıl sır erdiremiyorum. Acaba sanat okuduğum için mi bilmiyorum. Belkide sorumluluk sahibi bir insan olduğumdandır. Hah çok çalışkanım ben havalarına girmeyeceğim evde çalışmıyorum hiç. Ne o öyle ya zaten evde üç beş saat geçiriyorum onuda ders çalışarak harcayamam. Böyle diyorum fakat içim içimi yiyiyor dayanamıyorum. Yanlış anlama ders çalışmak için dayanamıyorum demiyorum. Ama çalışmayınca olacakları biliyorum. Ve çok tırsıyorum.

Günlük tutmakmış. Çok üşeniyorum valla yazmaya falan. Ama ödev olarak da yazmak zorundayım. Neyse ders vesile oldu yazmama. 

Bugün film izledim ama izlemez olayım diyeceğim ama diyemiyorum çünkü allah var güzel aşk filmiydi. Adı 'mavi en sıcak renktir'. Film lezbiyen filmi. Filmin neredeyse hepsi yemek yenmesi ve sevişmekle geçiyor. Tamam seviyorlar anladım da gün içerisinde biz ne kadar su içersek bunlarda gün içerisinde o kadar sevişiyor. 

Kızlardan biri Benim gibi resim çizen biri ama ben o kıza sinir oldum. Diğeri ise ana okul öğretmeni. Çizenin adı Emma, Öğretmenin adı Adele. Ben Emmaya çok sinir olduğumu zaten dile getirdim . Emma(mavi, kısa saçlı resim çizen kendini beğenmiş 4O' lık kadın) kendini beğenmiş diyorum çünkü egosunu yükseltmek için çevresindekileri eziyor. En başta Adele' i savunuyordum ama onunda onursuz olduğunu gördüm. Adele (ergenliğin sonlarında olan, Ağzını beş karış açarak yemek yiyen ağlarken burnundan ağlayan ve ağlarken sümüklerini silmeyen iğrenç bir o kadarda onursuz) kendi ezilmesinden hiç de şikayetçi değil. Emma' nın her dediğini yapıyor adeta evin içinde hizmetçi. Artık nasıl bağladıysa kendini Emma bunu terkediyor onursuz karı habire ağlıyor Emma için. Bir bilse kendisini 2. plana attığını belki o kadar üzülmez. Gene üzülen Adele oldu. Emma yeni birisini buldu Adele sadece seyretti. Aptal kadın.

Ay sinirlerim bozuldu insan neden kendisini bir varlığa ölümüne bağlar ki. O kadar mı yalnız hisseder kendini? Gerçi kendini kendine bağlasa hep kendini düşünse egoist, burnu kaf dağında kulpunu da yerdi benden. Olsun ama yapılan şey bir nevi batıl inanç. Körü körüne birbirine bağlanmak. Büyük konuşmayayım belki benim başıma da öyle bir şey gelir. Aman şeytan kulağına kurşun. 

3 yorum:

  1. Valla iyisin hoşsun da, sözlerine biraz dikkat et be. O ne öyle, iş neyde bitiyo da sen neye tapıyosun? Ateist yada dinsiz falansan baştan bilelim yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam, burada ben ölümüne sevmek anlamında kullandım. Dinlere hiç bir göndermede bulunmadım :)

      Sil
    2. Dinsiz olunca ne oluyormuş yani?
      Olamaz mı?

      Sil